1 november 2021 Innovatie
Door Daniëlle du Saar
1 november 2021 Innovatie

Wij bieden een aantal concrete manieren om jou verder te helpen met data Op welke 4 manieren kan Incore Solutions jou verder helpen met data?

Binnen iedere organisatie is veel data aanwezig, maar daar wordt lang niet altijd gebruik van gemaakt. Hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw organisatie de meerwaarde die data kan bieden ook daadwerkelijk kan gaan inzetten?

Effectief gebruik van data

Om de al aanwezige data binnen jouw organisatie effectief te gebruiken hebben wij een aantal concrete manieren om jou middels data verder te helpen. Dit zijn:

1.     Analytics Business Scan
Onze scan is een waardevolle eerste stap wanneer je in kaart wil brengen waar jouw organisatie op dit moment staat op het gebied van ‘Data Analytics’. Aan de hand van een onderzoek (quick scan, deskresearch en interviews) presenteren wij de huidige stand van zaken binnen jouw organisatie, quick wins én geven wij advies over de vervolgstappen met oog op de toekomst.

2.     Inzichtelijk maken van data
Iedere organisatie beschikt over een grote hoeveelheid aan data. Jouw bedrijf ook. Toch zien wij geregeld dat deze data niet bruikbaar is voor analyses. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze data inzichtelijk en bruikbaar wordt gemaakt, zodat je gebruik kunt maken van deze goudmijn. Van data naar business dus!

3.     Inrichten data platform
Wanneer je datagedreven gaat werken is een geschikt platform een must. Wij kunnen jou helpen om dit platform voor je in te richten op basis van jouw wensen, onze kennis en ervaring zodat er binnen jouw organisatie geen keuzes meer gemaakt hoeven te worden op onderbuikgevoel.

4.     ‘Advanced Analytics’
Wanneer de basis op orde is kun je de voordelen van data steeds meer gaan uitbreiden. Wij helpen bedrijven bijvoorbeeld om data in te zetten als een glazenbol (predictive analytics). Daarnaast kunnen onze Data Science consultants ervoor zorgen dat data uit interne én externe bronnen antwoord geven op vragen die je nu zelf nog niet kunt bedenken. De mogelijkheden zijn voor handen en wij helpen jou graag verder om hier gebruik van te maken!

Welke van deze mogelijkheden spreek jou het meeste aan? Of heb jij een andere behoefte op dit gebied?

Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan!

Daniëlle du Saar Business Development Manager