Dashboard Support

Incore Solutions is ruim 15 jaar expert op het gebied van Business Intelligence en weet als geen ander wat erbij komt kijken wanneer een organisatie meer uit data wil halen.

Een belangrijk onderwerp hierbij is ’Dashboarding & Reporting’. Want het aanschaffen van een licentie voor een geschikte front-end Dashboarding tool is vaak niet genoeg. Hoe zorg je ervoor dat de dashboards van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie? Welke informatie wil je laten zien? En hoe moet dit eruit zien zodat de boodschap goed overgebracht kan worden?

Wanneer je kiest voor de Dashboard Support ondersteuning van Incore Solutions helpen wij jouw organisatie om een succes te maken van jouw dashboards. Onze ervaren BI consultants staan voor je klaar bij ad-hoc vragen, denken met je mee bij de ontwikkeling van nieuwe dashboards en zorgen ervoor dat bestaande dashboard up to date en geoptimaliseerd blijven.

Waarom Dashboard Support?

In de praktijk zien wij bij veel klanten dat het opzetten van nieuwe dashboards en rapportages (met of zonder ondersteuning) vaak wel lukt. De uitdaging zit hem in andere factoren waarbij Incore Solutions met Dashboard Support kan ondersteunen. Denk hierbij aan:

  • De rapportages & dashboards sluiten daadwerkelijk aan bij de behoefte van de business/het bestuur van een organisatie;
  • Er is binnen de afgesproken reactietijd een BI expert beschikbaar bij vragen of problemen;
  • Continue focus op de kwaliteit van de dashboards;
  • Naast Dashboard Support is er kennisbehoefte op het gebied van dataflow/het BI model binnen de organisatie;
  • Er bestaat de wens om intern opleiding/trainingssessies te plannen t.b.v. BI gerelateerde kennisoverdracht.

 

Incore Solutions helpt haar klanten om daadwerkelijk succesvol te zijn dankzij nieuwe inzichten door data. Er is sprake van een vast aanspreekpunt binnen het team van BI experts. Hiermee hebben onze klanten ondersteuning van een consultant.

Bent u klaar voor Dashboard Support?
Neem direct contact met me op, of klik hier

Werken bij Incore Solutions

Nieuwe collega’s gezocht!

Werken bij Incore Solutions

Als toonaangevende partij op het gebied van Business Analytics blijven we groeien en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team mee te versterken. Word jij onze nieuwe collega?