Oplossingen voor Sales

Het kennen van je klant, het optimaliseren van de verkopen en de sales processen binnen je bedrijf zijn kritische activiteiten van iedere verkooporganisatie. Het is belangrijk om op tijd en op de juiste manier de verkooptrends (forecasting) te analyseren, de verkoopresultaten te identificeren en deze vervolgens te modelleren, te begrijpen en te voorspellen. Als dit gedaan is kunnen er verbeterpunten worden opgesteld.

Externe bronnen

De gegevens die nodig zijn om al deze processen te doorlopen komen uit verschillende systemen. Dit zijn niet altijd interne bronnen binnen de organisatie, de data kan overal vandaan komen. Doordat er meerdere bronnen zijn is het analyseren soms complexer, maar zijn er wel meer mogelijkheden met de gegevens die uit de analyses komen.

Meer weten? Incore Solutions heeft veel ervaring met het realiseren van analystische oplossingen voor verkooporganisaties. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de hulp die we kunnen bieden op dit gebied.

 

 

Werken bij Incore Solutions

Nieuwe collega’s gezocht!

Werken bij Incore Solutions

Als toonaangevende partij op het gebied van Business Analytics blijven we groeien en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team mee te versterken. Word jij onze nieuwe collega?