Oplossingen voor IT

IT Analytics is een belangrijk onderdeel binnen Incore Solutions. Door gebruik te maken van deze analyses kunnen complexe patronen in grote hoeveelheden performance- en beschikbaarheidsdata worden herkend en kan er op worden ingegrepen en geoptimaliseerd.

IT Analytics wordt ook vaak ITOA of ‘Big Data Analytics voor IT’ genoemd. Het is gericht op het verzamelen, analyseren en presenteren van operationele gegevens van de IT-systemen in een organisatie. Door gebruik te maken van IT Analytics krijgt een organisatie beter in beeld van wat er in huis is en hoe dat gebruikt wordt.

Data driven

Op dit moment wordt er met IT-systemen ontzettend veel data gemeten. Hierdoor is het niet meer mogelijk voor een IT Operations gebruiker om daar verdachte, afwijkende en vertragende zaken in tegen te komen. In het begin werd Big Data voornamelijk gebruikt door de marketingafdeling en Research and Development. Toch zie je dat er ook steeds meer vraag komt vanuit de IT Analytics hoek om grote hoeveelheden data te verzamelen, op te slaan en analyseren. Dit noemen we ‘data-driven IT Operations’.

Meer weten? Incore Solutions kan helpen om meer inzicht in de IT operaties te krijgen en daar verbeteringen (kostenbesparingen) op te realiseren. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Werken bij Incore Solutions

Nieuwe collega's gezocht!

Werken bij Incore Solutions

Als toonaangevende partij op het gebied van Business Analytics blijven we groeien en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team mee te versterken. Word jij onze nieuwe collega?