Over Incore

Incore Solutions is dé Business Analytics partner bij uitstek. Sinds 2007 helpen wij klanten bij de groei en realisatie van oplossingen op het gebied van Business Analytics en Data Science.

De visie van onze organisatie is “learning by doing”. Wij brengen dit in praktijk door onze eigen pragmatische aanpak. Organisaties helpen met analytics en data science, maar ook data-management en governance. Trajecten die een grote impact hebben op de organisatie, die wij op basis van onze ruime ervaring succesvol kunnen uitvoeren.

Incore Solutions heeft op basis van haar ervaring en de feedback van haar klanten een data-provisioning platform ontwikkeld die vele behoeftes afdekt. Het platform ondersteunt alle facetten van het integreren en analyseren van data en ook hedendaagse concepten zoals data-mesh en data-gedreven werken.

Incore Solutions adviseert, begeleidt en ondersteunt klanten op hun reis naar volwassenheid op het gebied van Data Anlytics en Data Science.

Kennis

Wij helpen onze klanten bij het invullen van hun analytische behoefte, we maken informatie beschikbaar en inzichtelijk. We kunnen dit omdat we alle benodigde kennis en ervaring die hiervoor nodig is in huis hebben. Onze consultants zijn data experts en creëren oplossingen om uit data meerwaarde voor onze klanten te halen. Meerwaarde creëren is het uitgangspunt bij alles wat we bij Incore Solutions doen.

Wij hebben goede kennis van de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied, implementeren analytische omgevingen in de Cloud met de nieuwste technologieën. We gebruiken de software die voldoet aan de wensen van de klant. Het optimale realiseren voor de klant. Dat is onze focus.

Certificering

Incore Solutions biedt gecertificeerde experts op het gebied van Oracle, Microsoft, Snowflake, Matillion, Scrum, Data Management en Data Governance.

Direct contact met ons opnemen kan via deze link. We helpen graag!
Ons team bekijken? Dat kan hier!

Werken bij Incore Solutions

Nieuwe collega's gezocht!

Werken bij Incore Solutions

Als toonaangevende partij op het gebied van Business Analytics blijven we groeien en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team mee te versterken. Word jij onze nieuwe collega?