Werken bij Incore

Als toonaangevende partij op het gebied van Business Analytics blijven we groeien en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wij zijn dé speler op het gebied van data integratie, data modellering en het opzetten van analytische dashboards. Meerwaarde creëren is het uitgangspunt bij alles wat we bij Incore Solutions doen. Je vindt ons in Zeist, waar we in een pand zitten, dichtbij de snelweg. Ons team bestaat uit een twintigtal gedreven en ervaren medewerkers die werken voor klanten als Toyota, Rabobank, Friesland Campina, Tata Steel en nog vele andere toonaangevende bedrijven.

Hieronder vind je onze vacatures. Staat jouw functie er niet tussen?
Stuur ons dan een open sollicitatie, die zijn áltijd welkom.

Onze vacatures

Business Intelligence Consultant

Bekijk

Data Science Consultant

Bekijk

Recruiter

Bekijk

Ben je voorafgaand aan jouw sollicitatie benieuwd hoe onze medewerkers werken bij Incore ervaren? Lees dan eens het interview van Daniëlle waarin zij één van onze Data Science specialisten het hemd van zijn lijf vraagt!

Open sollicitatie

Kom bij ons werken!

Open sollicitatie

Je bent enthousiast geworden om bij Incore Solutions te komen werken maar er is momenteel geen passende vacature? Geen probleem. Doe een open sollicitatie en laat ons daarin weten naar welke functie of naar welk onderdeel van het Analytics vakgebied je voorkeur uitgaat. We beloven je altijd te reageren, ook als we geen plek voor je hebben. Het belangrijkste criterium om bij ons te werken is jouw onderbouwing waarin jij ons vertelt waarom je bij ons past. Maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt!