Services

Het wordt voor steeds meer bedrijven interessant om op analytische wijze te werk te gaan. Incore Solutions adviseert en ondersteunt organisaties bij de opzet en inrichting van efficiënte Business Intelligence- en Analytics-omgevingen om meer waarde uit de data te halen. Want een goed begin is ook hier het halve werk!

We kunnen, als het nodig is, voor elke organisatie ‘maatwerk’-oplossingen maken, al komen ook vaak de generieke oplossingen aan bod. Dit noemen we ‘applicatieve business intelligence’. We maken hierbij gebruik van standaard Business Intelligence applicaties voor, bijvoorbeeld, ERP- of CRM-systemen. Door gebruik te maken van deze applicaties zijn wij in staat om zeer snel resultaat neer te zetten die voorziet in 80% van de informatiebehoefte, die vervolgens in de bestaande Business Intelligence applicaties worden toegevoegd.

Afhankelijk van de volwassenheid van een organisatie op het gebied van Business Intelligence en Analytics en natuurlijk het ambitieniveau bieden wij de volgende services aan:

1. Capaciteitsuitbreiding

Bij Incore Solutions bezitten we veel kennis van en ervaring met verschillende Business Intelligence-omgevingen en -tools. Dankzij al deze ervaringen zijn we in staat snel en adequaat een invulling te geven aan capaciteitsvragen van organisaties op het gebied van analyse, ontwerp, bouw, testen en het in productie brengen en houden van Business Intelligence oplossingen. Vanuit deze kennis en ervaring worden wij ook veelvuldig gevraagd om organisaties te helpen met de (vervolg)opleiding en training van eigen medewerkers van organisaties.

2. Integratie en Reporting oplossingen

Ook hebben we veel ervaring met het realiseren van projecten voor de realisatie van data-integratie en reporting oplossingen. Vaak betreft het de ontwikkeling van een data warehouse (DWH) met bijbehorende Dashboards en rapporten.

3. Advanced Analytics

We realiseren Advanced Analytics oplossingen waarmee organisaties proactief kunnen reageren op veranderingen. Dit doen we op basis van veranderende data van processen, zowel intern als extern, waarmee realtime inzicht wordt verkregen en acties geïnitieerd worden. Denk bijvoorbeeld aan voorspellende modellen en het gebruik van kunstmatige intelligentie (Machine Learning modellen).

4. Business Transformation

Een onderdeel van de Business Scan kan zijn het samen met de organisatie kijken naar een nieuwe manier om de beschikbare data in te zetten zijn. In bepaalde gevallen kunnen, door middel van deze data, gewijzigde of nieuwe businessmodellen worden ontwikkeld. Bekende voorbeelden zijn uiteraard Uber en Spotify. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een wasmachinefabrikant die zijn apparaten heeft uitgerust met wifi-connectie en daardoor beschikt over gebruiksdata van individuele apparaten en daardoor nieuwe services en producten kan aanbieden aan hun klanten. Denk dan bijvoorbeeld aan suggesties over proactief onderhoud, advies over het optimale gebruik (c.q. elektriciteit- en waterverbruik) en het bestellen van wasmiddel.

Trainingen

Incore Solutions biedt tevens een diversiteit aan trainingen op het gebied van Business Intelligence en Analytics. We verzorgen deze trainingen voor onze eigen klanten en ook een deel van de BI- en analytics trainingen van Vijfhart IT-opleidingen.

Bent u klaar voor inzicht op basis van Business Analytics?
Neem direct contact met me op, of klik hier

Edmund Sedney Managing Director