26 oktober 2021 Innovatie
Door Daniëlle du Saar
26 oktober 2021 Innovatie

Hoe zorg je ervoor dat belangrijke keuzes onderbouwt worden met data? 5 redenen om voor Incore Solutions te kiezen als jouw ‘Data partner’

Binnen jouw organisatie worden keuzes gemaakt op onderbuikgevoel, maar de stap naar datagedreven werken lijkt nog te groot. Is dat voor jou herkenbaar? Met een partner die jouw wensen en behoeftes goed in kaart brengt is drempelvrees niet nodig. Gezamenlijk kun je een stappenplan bepalen waarmee je gefaseerd naar een omgeving toewerkt die ervoor zorgt dat belangrijke keuzes onderbouwt worden met antwoorden uit data (Data Analytics).

5 redenen om voor Incore Solutions te kiezen als jouw ‘Data partner’

Ik heb vijf belangrijke redenen voor je samengevat waarom Incore Solutions een geschikte partner voor jou is:

  1. Wij werken productonafhankelijk. Vanuit onze expertise zijn wij instaat om jou als klant te adviseren welke producten je het beste kunt gebruiken o.b.v. jouw behoefte en bestaande BI omgeving. Er is dus geen sprake van een ‘product push’.
  2. Onze consultants spreken Nederlands en hebben jarenlang werkervaring. Wanneer je met ons samenwerkt kun je ervan uitgaan dat je consultants over de (virtuele) werkvloer krijgt die op basis van zijn/haar werkervaring je daadwerkelijk verder helpen om jouw doelen te behalen.
  3. Je ziet snel resultaat. Bij Incore Solutions hebben we een pragmatische instelling. We vinden het belangrijk dat jij als klant snel resultaat ziet van jouw investering om vervolgens verder te bouwen aan een passende oplossing voor de lange termijn.
  4. Wij zijn pas tevreden wanneer jij als klant tevreden bent. Wij hanteren regelmatig het ‘no cure, no pay’ principe zodat jij als klant weet waar je aan toe bent. Wij kunnen jou dit aanbieden omdat wij weten wat wij doen.
  5. Datagedreven werken wordt (en is op veel plekken al) onmisbaar. Incore Solutions kan, op een toegankelijke manier, data voor jou laten werken. We starten niet met een groot project, maar kijken naar wat ervoor nu en in de toekomst nodig is zodat je op tijd de veranderingen kunt doorvoeren. Je hoeft dus geen last te hebben van drempelvrees, wij zorgen er samen voor dat het behapbare stappen blijven.

 

Samen sterk

Dit zijn genoeg redenen om voor ons te kiezen, maar uiteindelijk draait samenwerking wat ons betreft om vertrouwen. Data is belangrijk, maar het is en blijft mensenwerk en daarom hechten wij veel waarde aan het écht luisteren naar de behoefte van jou als klant. Wij gaan samen graag een partnerschap aan voor de lange termijn, zodat jij straks klaar bent voor de toekomst met Data Analytics.

Ik ga graag het gesprek met je aan. Neem gerust contact met mij op, dan zorg ik ervoor dat onze afspraak snel in de agenda’s komt te staan.

Daniëlle du Saar Business Development Manager